У мережі з'явилися фотографії унікального автомобіля під назвою «Таврія», який може здатися творінням Запорізького автозаводу, але насправді його зібрали італійці. Ця італійська «Таврія» створена на основі свого українського прототипу та поєднує в собі елементи самоскида та пікапа.

Унікальний автомобіль, який отримав назву NYSA 2477, став спільним проектом італійської компанії NYSA та ЗАЗ (Запорізький автомобільний завод). Він був представлений у 2009 році як нова модель автомобіля. Однак він не отримав значної уваги на італійському автомобільному ринку, що призвело до випуску лише обмеженої серії.

Унікальна Таврія італійської збірки

Однією з відмінних рис NYSA 2477 є кузов самоскида зі складними бортами, яким можна керувати дистанційно за допомогою пульта дистанційного керування. Незважаючи на новаторський дизайн, автомобіль оснащений скромним силовим агрегатом об'ємом 1,1 літра, що відповідає стандартам Євро-2.

Унікальна Таврія італійської збірки

Варто відзначити, що NYSA 2477 є цікавим поєднанням італійської та української автомобільної майстерності.

Популярні новини зараз

Раптово спалилися. У мережі розповіли, з ким живе і ділить ложе Діма Білан

Показати ще

Унікальна Таврія італійської збірки

Модель NYSA 2477, також відома як "Таврія", є свідченням міжнародного співробітництва в автомобільній промисловості. Цей унікальний автомобіль демонструє італійську та українську інженерію, поєднуючи у собі практичність самоскида з універсальністю пікапа. Незважаючи на свій інноваційний дизайн, автомобіль зіткнувся з труднощами під час пошуку точки опори на ринку Італії, внаслідок чого його виробництво було обмежене. Хоча NYSA 2477, можливо, і не став широко поширеною сенсацією, він залишається інтригуючим прикладом транскордонної автомобільної творчості.

Читайте також:

Дешевше 5 тисяч доларів: які доступні авто на газу можна зараз купити в Україні

За ремонт, який українці зробили власним коштом, повертатимуть гроші. Що потрібно знати

Швидко, смачно та економно: рецепт салату з крабових паличок та локшини швидкого приготування.