У мережі виставили на продаж ЗАЗ-968М з двигуном від "Жигулів"

Незважаючи на багатий модельний ряд сучасних автомобілів, деякі автолюбителі віддають перевагу безсмертній класиці, зокрема автомобілям "Запорожець". На просторах інтернету нерідко можна наштовхнутися на самі незвичайні екземпляри. Так, на платформі онлайн-оголошень OLX продають незвичайний ЗАЗ-968М з двигуном від "Жигулів".
У Дніпропетровській області виставили на продаж автомобіль ЗАЗ-968М 1990 року випуску. До наших днів автомобіль зберігся практично в ідеальному стані, ймовірно власник надавав йому належний догляд і зберігав в гаражі. "Запорожець" повністю в справному стані. Однією з особливостей даного екземпляра є те, що він оснащений ремінним двигуном 1 300 см3 від "Жигулів" ВАЗ 2105.

"Запорожець" з двигуном від "Жигулів". Фото: www.olx.ua

Продавець вказав, що "Запорожець" оснащений центральним замком на пульті, а також в салоні встановлена магнітола. Також зазначається, що пічка в автомобілі на бензині. Бажаючим обзавестися такою машиною доведеться викласти 25 тисяч гривень (близько 900 доларів). Цікаво, що подібні ціни на ЗАЗ-968М зустрічаються рідко, в середньому такі автомобілі продають за 10-12 тисяч гривень.
Варто відзначити, що нерідко умільці купують старі радянські автомобілі, щоб вдихнути в них нове життя. Так, хлопці з Харкова придбали ЗАЗ-968М 1990 року випуску за 500 доларів і зробили на його базі справжній всюдихід. Для створення "монстра" використовували запчастини з ВАЗ 2109," Газелі "і"УАЗика". Відзначається, що в підсумку від "Запорожця" залишився тільки кузов. Одержаний автомобіль володіє неймовірною прохідністю. Втім, для цього його і створили, адже для їзди по міських вулицях автомобіль не підходить.

Раніше портал Hyser повідомляв, що автолюбителі з Вінниці перетворили "Запорожець" на справжній кабріолет, який обійшовся їм у 8 тисяч гривень

Також наш портал інформував, що у мережі показали рідкісну модель "Волги", за якою ганялися роками.

Нагадаємо, що у мережі показали Саморобний ВАЗ без даху.