У мережі показали фото нового ZAZ Lanos

Запорізький автомобільний завод припинив випуск знаменитого ZAZ Lanos в 2017 році. Даний автомобіль полюбився багатьом українцям через свою доступну ціну і недороге обслуговування. Так, з'явилася інформація, що АвтоЗАЗ може повернутися до випуску даного автомобіля, але вже не на основі Daewoo. Про це повідомляє портал uamotors.

Запорізький автомобілебудівний завод почав активно співпрацювати з французьким автоконцерном Renault, який в 2020 році презентував 3-е покоління бюджетного автомобіля Dacia Logan. На даний момент невідомо в якому вигляді цей автомобіль потрапить в Україну. Нова модель поки не представлена на українському ринку, а в той же час Renault планує поступово припиняти випуск бюджетних автомобілів. За деякими даними виробництво нового покоління Dacia Logan можуть перенести на АвтоЗАЗ, саме таким чином і вийти оновлений Lanos.

Новий ZAZ Lanos. Фото: uamotors

Нове дітище заводу ЗАЗ отримає нові радіаторну решітку і фари. Велика частина машинокомплектів для складання, найімовірніше, буде поставлятися в Україну з Румунії. Варто відзначити, що ZAZ Lanos планувалося відродити вже давно. Так, в 2007 році був представлений прототип новинки, проте в серійне виробництво вона так і не потрапила.

До слова, бюджетний автомобіль ZAZ Lanos, який є копією однойменної моделі Daewoo, запустили в серійне виробництво в 2004 році на Запорізькому автомобілебудівному заводі. Автомобілі пропонувалися в двох варіантах: з кузовом седан і хетчбек, а також оснащувалися 1,5 - літровими і 1,6 літровими двигунами потужністю 86 і 106 кінських сил відповідно.

Раніше портал Hyser інформував, що автолюбителі схрестили "Запорожець" І " УАЗ". На виході вийшов справжній "монстр", який своєю прохідністю дасть фору навіть танку.

Популярні новини зараз

Допоможе звичайний папір: як без проблем позбутися бур'янів на грядках та на клумбі

Вже дійшло до стрілянини: на Закарпатті люди прийшли розбиратися з ТЦК

Соковиті, ніжні та апетитні: рецепт справжніх травневих голубців

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

Також портал Hyser повідомляв, що болгарські майстри перекроїли салон старенького ВАЗ 2101 до невпізнання. Над салоном була проведена колосальна робота, що зайняла у майстрів 4 місяці.

Крім того портал Hyser писав, що українець показав унікальний "Москвич"з " буржуйкою".